Skip to content

Kika under sätet på din golfbil. Ser du smutsiga, tunga batterier som dessutom behöver batterivatten? Då har du blybatterier, en gammal teknik som är både dyr och inte speciellt miljövänlig. Dessutom har de kort livslängd och kräver en hel del underhåll. Ett modernt miljövänligt Li-Ion batteri från EagleGo håller betydligt längre, är enkla att sköta och kostnaden är ändå samma som för dina gamla blybatterier.

Ett batteribyte som verkligen lönar sig
- redan nu och i framtiden

Även om det ännu inte är dags att byta dina blybatterier kan du ändå räkna hem affären direkt. Dina nya EagleGo Li-Ion batterier kräver minimalt med underhåll och sparar både tid och pengar. Dessutom spelar resterande livslängden på dina blybatterier (ca 1–3 år) mindre roll eftersom dina nya Li-Ion batterier är fullt funktionsdugliga upp till 30 år. Och ju nyare blybatterier du har desto högre pris har de på andrahandsmarknaden.

Så vad väntar du på?

Jämför kostnad
Lion batteri

Moderna Li-Ion batterier från EagleGo har många fördelar:

Ladda och kör, när du vill: Li-Ion batterier laddar du när det behövs och de fungerar även med snabbladdning med upp till 80% på endast 1 timme. Dessutom är de helt underhållsfria. Jämför detta med konventionella blybatterier som behöver laddas fullt för att inte skadas.

30 års livslängd: Samma räckvidd som med nya blybatterier, men i hela 30 år.

Ökat andrahandsvärde: Största delen av värdeminskningen på din golfbil beror på batteriernas status, därför lönar sig Li-Ion batterier redan från start.

85% minskad vikt: Från ca 200 till 30 kg.

Allt detta till samma pris som för konventionella blybatterier! 

Installationserbjudande

Naturligtvis kan du själv byta batterier, men det är både smutsigt och krångligt och dessutom är batterisyra frätande. Blybatterier måste också tas om hand på ett miljövänligt sätt. Därför erbjuder vi följande installationspaket:

– Installation av dina nya Li-Ion batterier, samt nytt mätinstrument för batteriövervakning.

– Demontering och bortforsling av dina gamla blybatterier.

Vi ser till att de hanteras på bästa miljövänliga sätt.

Fast pris inom Sverige 3 000 kr (inklusive reskostnad)

Du kan välja mellan tre starka batteripaket:

Platinum paket

Platinapaket Albatross

För golfbilar med räckvidd längre än 100 km. Lämpligt för långa distanser och fungerar därför också bra för arbetsfordon som behöver kunna köras långt och länge, persontransporter på golfbanor, banarbetare, campingplatser och postbilar.
Kostnad: 35 000 kr

Guld paket

Guldpaket Eagle

För golfbilar med räckvidd på ca 60 km. Räcker för två golfrundor om 36 hål samt transport till och från golfbanan på en laddning. Lämpligt för golfklubbens bilar eller privata golfbilägare som har en längre sträcka att åka till och från golfbanan.
Kostnad: 25 000 kr

Silver paket

Silverpaket Birdie

För golfbilar med räckvidd på ca 40 km. Räcker för två golfrundor om 36 hål samt transport till och från golfbanan på en laddning. Lämpligt för golfklubbens bilar eller privata golfbilägare som bor på eller invid golfbanan.
Kostnad: 18 000 kr 

Din varukorg är för närvarande tom.

Gå tillbaka till butiken

Kontakta oss

Har du frågor om våra batteripaket eller redan nu vill köpa in något av dem?

Kontakta oss på:
info@eaglego.se
0733 – 448 184