Skip to content

Ett gäng glada entusiaster som älskar att överträffa höga förväntningar

Vi är ett nyfiket och vasst team med största passion för energilagring i Litiumbatterier och så spelar vi en del golf med golfbil såklart.

Daniel är vår expert på batterikemi, främst Litium- tillsammans med olika kemikombinationer och borstlösa elmotorer sedan 20 år.
Han byggde sin första el-kickbike-scooter 5 år före introduktionen av Voi, Lime och alla andra märken man numera kan se i stadsmiljöerna runt om i världen.
Ogillar höga elfakturor och de oförsvarbara nätavgifterna och drömmer om ett liv ”Off-grid” (är halvvägs i mål med solceller och batterier 🙂

Björn/senior mentor och pionjär som golfbilsimportör i Sverige och är den som banat väg för att vi vanliga golfare skall få köra på golfbanan.
För inte allt för länge sedan var det förbjudet att köra på golfbanan utan läkarintyg och alla vi andra fick nöja oss att köra golfbil i Spanien på golfsemestern.
Med yttersta tålamod har Björn på egen hand stångat sig igenom byråkratin från Länstyrelsen, Trafikstyrelsen, Trafikverket och Bilprovningen för att få köra fyrhjuling utanför det allmän vägnätet utan att göra sig skyldig till en handfull mer eller mindre allvarliga brott.
Idag har mer än 95% av Sveriges drygt 450 golfbanor golfbilar som de hyr ut som både en service, men även som en välbehövlig intäktskälla.

Peter är pensionerad entreprenör och företagare vars enda och största talang är att hitta, bygga och utveckla människor och team.
Det är han som tar emot alla samtal och mail första gången ni tar kontakt med oss.

Som ni kommer att förstå är detta ett team med så skilda personligheter och kompetenser att vi egentligen aldrig skulle ses.
Det är troligen därför vi lyckats paketera och systematisera det överlägsna Litiumbatteriet att fungera i de tillämpningar vi ger oss in i.
Vi är långt ifrån först eller störst, men med vår samlade kompetens och snabba fötter har vi löst alla svåra, riskabla och tekniska problem till en prislapp som är för bra att vara sann. Det bygger på teknisk kompetens, företagserfarenhet och internationellt kontaktnät, främst med Norge, Nederländerna och Kina.

Vår första tillämpning 2019 gällde privatägda golfbilar och båt-el-motorer för trollingfiske.
Våra kommande tillämpningar kommer att gälla golfklubbar och mer professionella långsamtgående elfordon såsom arbetsbilar från Melek och Club Car.
Här ser vi både PostNord, kyrkopastorat, fastighetsägare, kommuners parkförvaltning m.fl.
Slutligen jobbar vi med Energikonsulter som installerar bergvärme i fas 1. solceller i fas 2. och energilagring i batterier i fas 3.
Fastighetsägare med målet att bli självförsörjande på el under de sol-månader som solen lyser tillräckligt kraftfullt till hushållet och dess elfordon.
Men tillämpningar tillkommer hela tiden och bara fantasin sätter begränsningar så varför inte våra batterier i husbilar eller båtar.
Hör av dig till oss om du har några coola idéer som du vill ha hjälp med eller samarbeta kring.