Skip to content

Referenser

Vi har valt att samarbeta med Trustpilot för att säkerställa att referenser är validerade och sanningsriktiga av tredje part.
Vi hoppas kunna dela flera storys vart efter.
trustpilot.com/eaglego

Väldigt nöjd med EagleGo och Li-Ion batteriet i min golfbil. Bilen känns både rappare, starkare och sackar inte i uppförsbackar. Skönt också att slippa vattna blybatterier flera gånger per år. Och eftersom livslängden på Li-Ion batterier är så lång lär jag aldrg behöva byta batteri igen. De ställde också upp med personlig utryckning och bytte batteri utan snack när mitt batteri drabbades av en barnsjukdom som nu är åtgärdad. Sammantaget mycket bra service och information från EagleGo!
Har fått nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt. Väger bara en bråkdel av vad blybatterierna gjorde, Bättre ax,superstark och framförallt underhållsfritt. Har bara kört några kilometer än,men batterimätaren visar fullt.(Är ju inte det bästa vädret) Blir roligt till sommaren./Lasse
Det började bli dags igen för batteribyte i vår 18 år gamla Club Car XRT. Påpassligt dök en broschyr från EagleGo upp i vår brevlåda. Bestämde mig för att undersöka lite närmare. Resultat, vi bestämde oss för "Silverpaketet Birdie". Installerades 2020-10-13 av kompetenta trevliga installatörer. Bilen blev som ny eller t.o.m bättre. Man monterade även en automatisk laddare plus ett instrument som visar kvarvarande energi i %. Ett byte till nya tidigare batterityp hade kostat oss detsamma, så valet var lätt. Nu slipper vi framtida batteriservice. Rekommenderas.
Jag är ju part i målet, men oj!, känns som en helt ny golfbil som bara går och går. Att gå från tröttkörda gamla blybatterier som jag behövt kolla batterivatten flera gånger i veckan till att bara ladda och köra, det passar mig perfekt. Priset är faktiskt viktigt och att det inte är dyrare än att köpa nya blybatterier gör köpet/bytet till ett enkelt val. Kan bara rekommendera alla att byta till Lithium.
Kolla filmer under FAQ, det är min bil före och efter.
Peter Engström
Golfbilsgolfare/Cofounder Eagle EG 2820
Wow, känns som en helt ny bil, piggare i starten och starkare.
Kör bara elbil på ön där jag bor på sommaren. Mycket billigare än att köpa nya blybatterier gör köpet/bytet till ett enkelt val. Jag hade 8 st 6V-batterier på 245 Ah tidigare, nu har jag ett på 72 Ah och den går längre än jag någonsin kört tidigare. Trevliga och kunniga killar som monterade allt. Kan bara rekommendera alla att byta så snart man bara hinner.